welkom
Heist op den Berg
Prik&Tik Leopoldsburg

Welkom bij Prik&Tik Leopoldsburg

Welkom bij Prik&Tik Leopoldsburg, bekend om zijn klantvriendelijkheid en persoonlijke service mét de glimlach! We kijken er naar uit je te mogen ontmoeten in onze winkel. Kom langs en maak kennis met ons ruime aanbod frisdranken, wijnen, bubbels, bieren, sterke dranken, geschenken en nog zoveel meer. Met ons deskundig advies staan we je graag bij in de zoektocht naar de juiste cocktail, een speciaal bier, een cadeauverpakking of ook de organisatie van je evenement. 

Ons hele team kijkt er alvast naar uit je te mogen verwelkomen.

Covid-19

Onze winkel blijft geopend tijdens de normale openingsuren. We nemen de gevraagde voorzorgsmaatregelen in acht om zo de veiligheid van onze medewerkers en onze klanten te garanderen. En zo kan jij zorgeloos blijven winkelen. Een antwoord op de meest voorkomende vragen i.v.m. corona vind je in deze FAQ

Bier van de maand

Deze nieuwe Saison de Bierepassion werd speciaal gebrouwen voor het 100ste Bierpassie Magazine. 🍺 De brouwerij de Glazen Toren bottelde het bier in een limited edition fles met een bijzondere, kleurrijke wikkel – en zelfs een unieke kroonkurk! Haal ‘m nu in onze winkel. ​

omslag geschenken voor iedereen

Geschenken

Wens je iemand te verrassen met een heerlijk dorstlessend geschenk? Wil je een pakket laten leveren? Dat kan! 

Ontdek ons uitgebreid aanbod cadeaus: creatieve cadeaumanden, onweerstaanbare biertjes, sprankelende bubbels, een verfrissend aperitief, lekkere versnaperingen, smaakvolle alcoholvrije dranken en nog zoveel meer. 

Liever een geschenk op maat? Nood aan vakkundig advies? Wij helpen je graag!

De lekkerste cocktails met bubbels

Mag jouw zomerdrankje eens wat anders zijn? Ga dan voor een verfrissende cocktail met bubbels: eenvoudig om te maken en met een leuke twist. Deze 3 fruitige drankjes zijn alvast onze favoriete dorstlessers voor deze zomer.

We verwelkomen je met de glimlach!
Deskundig advies
Het grootste bierassortiment
Heel wat aanverwante producten

51.1260048, 5.2562432

Prik&Tik Leopoldsburg
Lommelsesteenweg 23
3970 Leopoldsburg
België

Openingsuren
maandag: GESLOTEN
dinsdag: 9:00-18:00
woensdag: 9:00-18:00
donderdag: 9:00-18:00
vrijdag: 9:00-18:00
zaterdag: 9:00-18:00
zondag: GESLOTEN